Skip to main content

Ege Sucukları

1966 yılında marka tescili yapılmış olan Ege Sucukları kurulduğu günden günümüze kadar sağlıklı,kaliteli ve hijyenik imalat, dürüst, temiz ve ahlaklı ticaret anlayışını dört kuşaktır uygulayan ve bu anlayışı prensip edinmiş olan bir aile firmasıdır. Firma Sahibi Ali Kasap ve Alper Kasap tarafından imal edilen Fermente Sucuk, Tire Şiş Köfte, Salam Çeşitleri ve Sosis imalatı yapan firmamız, Tüm kaliteli sucuk severler için kaliteli hammaddelerden imal etmektedir. Mamullerinde sadece Dana, Düve ve Sığır eti kullanmaktadır. Türkiye’nin en kaliteli baharatlarını seçerek alan firmamız Ege Sucukları özel formülüyle harmanlayarak mamullerinde ayrı ayrı kullanmaktadır.

Ege Sucukları firmamız, HACCP ve ISO 22000 Gıda Güvenliği ve Kalite Kontrol Sistemi Belgesine sahip olup tüm imalat aşamalarında bu Sistemin Yükümlülüklerini ve Sorumluluğunu yerine getirmekte aynı zamanda da titizlikle uygulamaktadır. Ayrıca uluslararası Akredite kuruluşlarından GlobalMark şirketinin denetiminden geçmiş ve Helal Gıda Helal Et sertifikasyonu belgesine sahiptir. Ege Sucuları’ na gelen Dana,Düve ve Sığır etleri, Ödemiş Belediye Mezbahasında Resmi Veteriner Kontrolü Gözetiminde İslami Şartlara Uygun olarak Kesilmektedir. Ege Sucukları İmalathanesi konum olarak İzmir karayolundan Tire girişinde Bekleme Mevkiinde bulunmaktadır. Satış mağazalarımız ise Tire’nin Merkezinde bulunmaktadır.

Türk Patent Enstitüsünden 1966 Yılında Tescil Ettirmiş Olduğumuz İlk Tescilli Markamız
Marka No : 94537 – Ticaret
Marka Tescil Tarihi : 05/12/1966



Mesaj Gönder
Merhaba
Size nasıl yardımcı olabiliriz