Geleneksel Fermente Sucuk 250 Gr
275.00 ₺
Bir adet gramaj: 250gr
Geleneksel ve Doğal Fermantasyon işlemi çok meşakkatli bir süreçtir fakat verilen emeğin sonuncunda üretilen Fermente Sucuklarımız insan sağlığı açısından ve besin değerleri yönünden, protein miktarı yüksek, katkısız doğal kalitesiyle ve lezzetiyle diğer sucuk türlerinden çok daha kıymetli ve değerli bir sucuk türüdür.
Klasik Fermente Sucuklarımız
“Kültür İçermez”
“Sarımsak İçermez”
”Gluten İçermez”
“Renklendirici (Karmin) İçermez”
“Sakadat İçermez”
Tüm ürünlerimizin imalatında Atalarımızdan Yadigar Özel Baharat Formülümüzle hazırladığımız Fermente Sucuklarımız her damak tadına uygun kalite ve lezzettedir. Küçük Menderes Yöremizin yerli ve kaliteli dana etleri ve dana etlerinin en özel parçaları ilave edilerek imalat yapılmaktadır. Rumeli Usulü Geleneksel Yöntemlerle imal edilen Doğal Fermente Sucuktur.
İÇİNDEKİLER: DANA ETİ VE YAĞI, TUZ, KİMYON, TATLI KIRMIZI BİBER, KARABİBER, ŞEKER, YENİ BAHAR, KORUYUCU(E250).
Besin değerleri tablosu (100g.için) |
Enerji | 339 kcal | |
Protein | 20,46 % | |
Yağ | 27,18 % | |
Doymuş Yağ Asitleri | 14,44 % | |
Karbonhidrat | 3,12 % | |
Tuz | 1,84 % | |
Henüz değerlendirme yapılmadı.