Fermente sucuk, Türk mutfağının en sevilen yiyeceklerinden biridir. Protein kaynağı Fermente sucuk sağlık açısından birçok faydası olduğu bilinmektedir. Bu yazıda, fermente sucuğun faydaları hakkında da…
Fermente Sucuk, Türk mutfağının en sevilen yiyeceklerinden biridir. Genellikle kahvaltıda tüketilir ve sandviçlerde, yemeklerde ve mezelerde kullanılır. Fermente sucuk, sucuğun diğer türlerinden farklı olarak, uzun…
GLUTENSİZ EGE TİRE ŞİŞ KÖFTE150 Yıllık Bir Geçmişe Sahip Olan Yöresel ve Geleneksel Lezzetimiz Olan Tire Şiş Köftemiz Coğrafi İşretler Menşeine Sahip Olup Coğrafi İşaretli MamüllerinKriterlerine…
Geleneksel Türk Sucuğu, Granül Yapıda ve Kurutulmuş Fermente Bir Et Ürünüdür. Bu Tür Ürünler Kürlendikten (Baharat ve Tuz) Sonra Fermantasyona Tutulur. Sucuk Yapımında Sağlıklı Kasaplık…