GLUTENSİZ EGE TİRE ŞİŞ KÖFTE
150 Yıllık Bir Geçmişe Sahip Olan Yöresel ve Geleneksel Lezzetimiz Olan Tire Şiş Köftemiz
Coğrafi İşretler Menşeine Sahip Olup Coğrafi İşaretli Mamüllerin
Kriterlerine ve Hükümlerine göre imalatımızın her aşamasında prensiplerimiz ve ISO 22000 kriterleri dahilinde önemle hijyen kurallarını önem ve titizlikle uygulayarak imal edilmektedir.
Gluten ve Kimyasal Koyucu Madde İçermez!
Kaliteli Dana Etlerinden İmal Etmiş Olduğumuz
Yöresel Lezzetimiz Tire Şiş Köftelerimizi
Çölyak rahatsızlığı olan insanlarımız gönül rahatlığıyla tüketebilirler ve sevdiklerine tavsiye edebilirler.
Üst Kalite içeriği, hijyenik İmalatı ve yüksek proteinli Dana etileri ve
az yağlı, az tuzlu enfes lezzetiyle Köfte Severler Müşterilerimize
bu saf doğal ve geleneksel enfes lezzetimizi afiyetle tatmalarını kesinlikle
tavsiye ediyoruz.
Ege Tire Usulü Şiş Köfte’mizi özenle
seçilmiş Dana etlerini (But, Önkol, Sırt)
Sinir ve kıkırdaklarından itina ile temizlenerek doğranır ve içerisine
Un, İrmik, Arpa, Buğday, ve vb gibi tahıl maddeleri ilave etmeden ve ayrıca
kimyasal koruyucu madde koymadan doğranmış olan saf doğal
Dana etleri tertemiz bir şekilde kıyma makinasında kıyılır.
Ertesi gün hijyenik imalathane ortamında şişlere dizilip Mangal Kömürü ateşinde pişmeden önce 16-18 saat
soğuk hava depolarında olgunlaşması ve kıvama gelmesi için dinlendirilmeye ayrılır.
Hiç Bir Katkı Maddesi İçermeyen Kaliteli Yerlisi Besi ve Yüksek Proteinli
Dana Eti İçeriği, Mis gibi Kokusu ve Doyurucu Lezzetiyle Çocuklarımızın Çok Sevdiği ve Annelerimizin Öncelikli Tercihi Olan Yüksek Proteinli Güvenilir Gıda Olan Ege Tire Şiş Köftelerimizi Gluten Proteini İçermediği için Çölyak Rahatsızlığı Olan İnsanlarımız,
Spor ve Diyet Yapanlar Olmak Üzere
Kaliteli Sağlıklı Güvenilir Gıda Tüketmek İsteyenlerin Tercihi Olan
Ege Tire Şiş Köftelerimizi
Güvenerek Ağız Tadıyla Tatmalarını ve Afiyetle Tüketmelerini Diliyoruz.
•GLUTEN İÇERMEZ
•KORUYUCU İÇERMEZ
•BAHARAT İÇERMEZ
Muhteviyatı: Dana Eti ve Tuz İçermektedir.
Gıda Gazlı Vakumlu Kaselerde Satışı Yapılmaktır.